Vi arbetar över hela landet!

Ecenea finns på mer än 20 orter och har regionkontor i Ängelholm, Göteborg, Linköping, Stockholm, Falun och Gävle.

Läs mer om våra tjänster

Vårt namn
Ecenea är en lek med orden Economy, Environment och Linnea.

Namnet tillkom eftersom vi hjälper våra kunder att minska sina inköpskostnader, minska klimatpåverkan och Linnea är lillasyster till bolagets grundare.

Ecenea uttalas
”ekke nea” ≈ [ɛkkɛ˙ne:a]

alt-text

Om oss

Ecenea är ett konsultföretag som grundades i Stockholm år 2009 av Daniel Lindgren som fortfarande är aktiv upphandlingskonsult. Genom åren har vi växt snabbt och idag är vi marknadsledande inom offentlig upphandling där vi varje år gör mer än 600 upphandlingar av varor, tjänster, entreprenader, fastighetsförvaltning, IT samt vård och omsorg.

Vi arbetar även med strategiskt inköp, utbildning inom upphandling och inköp, chefsbemanning och organisationsutveckling/förändringsledning.
Se vårt tjänsteutbud »

Vi vänder oss primärt till offentlig sektor där våra konsulter arbetar åt flera av Sveriges största upphandlande myndigheter. Vi hjälper kommuner, landsting, statliga myndigheter och andra upphandlande enheter.

Stolt sponsor till Missing People Sweden

Missing People Sweden är in ideell organisation där fokus ligger på hjälpa anhöriga till försvunna personer att snabbt uppmärksamma försvinnandet och arrangera skallgång för att rädda liv. Vi uppmanar alla att hjälpa till i sökandet efter försvunna personer.

logo-missing-people