Jobba hos oss.
En roligare vardag.

Efterfrågan på våra tjänster är stor inom alla våra områden och spritt geografiskt över hela landet. För att kunna tillgodose marknadens långsiktiga behov söker vi därför konsulter inom områdena nedan.

Vi erbjuder flexibla och konkurrenskraftiga anställningsvillkor och du får bli del av ett snabbt växande företag.

Just nu söker vi:

Konsult: Entreprenadupphandling

Vi söker dig som har erfarenhet av att självständigt genomföra upphandlingar inom ramen för LOU/LUF. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av entreprenadjuridik (AB 04, ABT 06 och ABK 09), då vi genomför en stor mängd entreprenadupphandlingar. Kunskaper inom AFF-systemet är meriterande.

Du har gärna en utbildning inom teknik, ekonomi eller annan relevant utbildning som krävs för rollen som upphandlingskonsult. Vi lägger stort värde vid personliga egenskaper vilket väger högre än din formella utbildning.

Mejla ansökan

Konsult: Strategiskt inköp

Vi behöver konsulter som har erfarenhet av strategiskt inköpsarbete från privat och offentlig sektor (allra helst i kombination!). Bakgrund som Inköpschef, kategoriledare, processledare eller Upphandlare är meriterande.

Vi söker i första hand dig som har minst tre års erfarenhet som konsult inom området. Det är meriterande om du har genomfört konsultuppdrag för offentlig sektor och ett plus om du har ledarerfarenhet. Du bör ha akademisk utbildning (t.ex. civilingenjör, ekonom eller liknande)

Mejla ansökan

Konsult: Organisationsutveckling, förändringsledning, management

Vi söker i första hand dig som har minst tre års erfarenhet som konsult inom området. Det är meriterande om du har genomfört konsultuppdrag för offentlig sektor och ett plus om du har ledarerfarenhet.

Du bör ha akademisk utbildning som t.ex. civilingenjör, ekonom eller liknande.

Mejla ansökan

Konsult: Inköpare

Vi söker dig som har 3-5 års erfarenhet som Inköpare inom privat sektor.

Mejla ansökan

Konsult: Utbildning inom upphandling och inköp

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av upphandling och inköp. Du bör ha tidigare meriter som utbildare och ha genomfört flertalet utbildningsinsatser.

Vi värdesätter dina pedagogiska kunskaper och du bör vara flexibel för resande då uppdragen ofta sker ute hos kund.

Mejla ansökan

Konsult: IT-upphandlare

Vi söker dig som är en driven IT-upphandlare med ett par års erfarenhet av olika typer av IT-tjänster och IT-produkter. Efterfrågan på våra IT-upphandlare är stor och det finns stora möjligheter att även jobba som IT-projektledare.

Mejla ansökan

Konsult: Upphandlare inom fastighetsförvaltning

Vi letar efter fler upphandlare med erfarenhet av AFF-systemet. Du bör ha genomfört ett par AFF-upphandlingar och vara självgående. Erfarenhet av entreprenadjuridik (AB 04, ABT 06 och ABK 09) är meriterande. Vi kan erbjuda intressanta upphandlingar och projektledningsuppdrag.

Mejla ansökan